Lider du af migræne, træthed og begrænset mobilitet, forårsaget af kroniske RYGsmerter og har prøvet alt… men vågner stadig op med smerter og migræne?

Se hvordan blot 20 minutters daglige, blide
holistiske strækøvelser kan lindre års kroniske rygsmerter, migræner og øge din mobilitet betydeligt… ofte på blot få dage

Følg disse simple strækøvelser, som hjælper dig til at starte hver dag med et afslappet sind, med mere frihed til at bevæge dig og med overskud til at tage del i aktiviteter – helt uden bekymringer – aktiviteter, som du tidligere har måtte sige nej til.

100% Tilfredsgaranti

"Tak for et virkelig godt træningsforløb, Martin Bonde Mogensen. Efter seneste forløb, har jeg haft dagen hvor jeg er vågnet uden smerter, eller stik kan man sige i ryggen, jeg kan tydeligt mærke mere mobilitet og kan nu kan kigge mig over skulderen og orientere mig. Jeg sætter stor pris på de daglige trænings emails, og jeg har ikke haft lyst til at springe en eneste dag over. Dejligt med den kropsbevidsthed, der følger med, opmærksomheden på små detaljer i kroppen. Nu hvor ryggen trives bedre, er jeg blevet opmærksom på, hvor utroligt stiv og ufleksibel jeg har været og glæder mig allerede til næste forløb"

- B:A:M Træning Kursist

Lider du af RYGsmerter?

En besked til dig fra Martin Bonde Mogensen – stifter af B:A:M Universe.

Kære ven måske har du...

 • Været ud for en ulykke for mange år siden, eller fået piskesmæld, der efterlod kroniske smerter i nakke eller endda ryggen… som stadig påvirker den dag i dag?
 • Været hos fysioterapeuter, kiropraktorer, massageterapeuter og andre eksperter… og alligevel kommer rygsmerterne tilbage efter få timer eller dage?
 • Lyst til at vågne op hver dag efter en dyb søvn fuld af energi og have mobiliteten til at udføre alt muligt… uden bekymringer om, smerter eller migræne der blusser op igen?

Hvis du svarede “JA” til et af spørgsmålene ovenfor, så står du ved tærsklen til at opdage en overraskende simpel og holistisk tilgang, der er nem at forstå, og som potentielt kan ændre dit liv.

Fordi…

Endelig er der en blid, holistisk tilgang, der hurtigt kan tackle hovedårsagen til dine
rygsmerter og lindre dem… Selv hvis smerterne har været der i årevis

Verden har ændret sig hurtigt og drastisk over de sidste par årtier.

Og det har videnskaben, medicinen og de fysiske terapier også.

Desværre er der stadig “dinosaurer” i hvert felt, som stadig prøver at løse ældgamle problemer med forældede metoder.

Heldigvis… 

Har vi opnået betydelige gennembrud i informationsalderen…

Og B:A:M Training har opdaget en BEVIST metode, der er blevet testet på HUNDREDEVIS af klienter, som på sikker vis kan TACKLE hovedårsagen til kroniske nakkesmerter. 

Ved at bruge en “holistisk” tilgang tackler vi HELE kroppen (sind, krop, følelser og ånd)… for at styrke den, give den mere fleksibilitet og dernæst frigøre den SPÆNDING, der forårsager nakkesmerter ved at behandle HOVEDÅRSAGEN til denne smerte.

Overraskende nok, har vi fundet ud af, at rygsmerterne begynder i bunden af din krop – med dine fødder… og den spænding, der bygges op gennem dine ben, hofter, ryg og skuldre…

… er hovedårsagen til næsten alle rygsmerter.

Så vi har skabt et bevist program til at løsne og styrke HELE kroppen…

Hvilket, hvis du følger det, tillader din nakke endelig at SLAPPE HELT AF.

Og hvad sker der, når kroppen slapper af? Jamen, så går smerten typisk væk.

Så hvordan kan det være, at ingen har delt denne information endnu?


Klar til at lindre kroniske rygsmerter med
blot 20 minutters blide strækøvelser om dagen? 

Vi introducerer:
7-Dages RYGFORLØB
og fuld adgang til B:A:M Universe

På blot 7 dage vil du opdage, hvordan du HOLISTISK kan tackle hovedårsagen til kroniske rygsmerter… med simple og sjove videoer, der er nemme at følge, fra stifterne af B:A:M Training.

Hver dag vil du modtage en 20-minutters video i din e-mailindbakke fra B:A:M's dygtige kropsterapeuter (så du vil være i fantastiske hænder, som sikkert vil guide dig igennem disse smertefri øvelser).

Brug blot 20 minutter hver dag til at følge med når Martin Bonde. Mogensen og B:A:M Teamet guider dig igennem en serie af blide B:A:M-strækøvelser…

… specifikt designet til at frigøre spændingen gennem hele kroppen for at kunne frigøre spændingen i din ryg (ved at tackle HOVEDÅRSAGEN).

Her er, hvad du kan forvente under forløbet til kun 269kr:

 • Du vil modtage 7 x 20-minutters videoer. Én gang om dagen. Du vil stadig være i stand til at se videoerne løbende efter de 7 dage.
 • Forvent at blive lidt klogere på, hvorfor din ryg spænder op, eller hvorfor du oplever hovedpiner eller migræner (og hvilke øvelser du bør udføre for at tackle den specifikke smerte, du føler).
 • Du vil også få viden om, hvordan følelser sætte sig fast i kroppen og skaber smerter i nakken (husk at dette er en HOLISTISK tilgang, som tackler sindet, kroppen og følelserne).
 • Som en del af forløbet, får du automatisk adgang til hele B:A:M Universe - et holistiske sundhedsunivers, som indeholder mere end 600+ videoer med bl.a. træning til ryg og nakke, yoga, styrketræning og ekspertviden om træning, mentalt overskud og detox.
 • Udvælg de programmer som du har allermest brug for her og nu - eller start fra en ende af med ryg, nakke, yoga - der ligger nemlig alverdens muligheder klar til dig i B:A:M Universe.
Kunderne bliver afhængige af disse simple, blide strækøvelser, fordi… de virker!

Vi har 70- og 80-årige, der lider af rygsmerter, som laver disse blide, men meget effektive øvelser.

Så du behøver ikke at bekymre dig om at forårsage flere smerter.

Vi viser dig, hvordan du kan sørge for, at du er sikker og komfortabel, samtidig med at du også får de resultater, som vi har snakket om.

Vi håber, at du bliver afhængig af disse øvelser (og gør dem til en del af en langvarig rutine), ligesom mange af vores elever også bliver det…

Fordi resultatet er mindre smerte, mere fleksibilitet, øget frihed til at bevæge dig og leve dit liv som en sund, uafhængig person.

Det bedste af det hele? De er ekstremt nemme… og når du kender den bedste øvelse til din krop, kan du øve dem hvor som helst og når som helst - uden videoerne.

Dette er, hvorfor de fleste traditionelle terapier ikke virker, når de forsøger at tackle kroniske rygsmerter forårsaget af skader, piskesmæld og skrivebordsarbejde

De fleste traditionelle fysiske terapier såsom fysioterapi, massage, kiropraktorer, akupunktur, osv., er rettet mod ÉT område på din krop ad gangen…

Hvad enten det er din nakke, dine skuldre eller din ryg.

Disse traditionelle terapier lindrer spændingen i ÉT af disse områder på din krop.

Og det er lige netop problemet (hvilket vi vil forklare og løse om et lille øjeblik)

Derfor kan smerterne gå væk i et par timer eller et par dage efter en session… men de kommer dog altid tilbage kort tid efter.

Så hvorfor kommer smerterne tilbage?

Det er fordi disse metoder lindrer spænding fra ÉT eller to områder på din krop… 

Og de tackler ikke hovedårsagen til rygsmerterne…

Hovedårsagen til rygsmerter stammer ikke blot fra ÉT sted på din krop (hint: ryggen er normalt IKKE, hvad der forårsager smerten)…

Rygsmerter kommer typisk af, at HELE din krop er i ubalance.

Rygsmerter kommer fra spænding i din nakke, dine skuldre, arme, din øvre og nedre ryg, dine hofter, ben og endda helt nede fra dine fødder!

Det inkluderer ofte stress og følelser (hvilket også holdes i kroppen)...

Hvilket, hvis det alt sammen kombineres, skaber spændinger – og smerter – i ryggen og tilmed din nakke.

Det starter bogstavelig talt helt fra bunden! Fra dine fødder helt op til dit hoved.

Det er derfor traditionelle terapier ofte blot virker som lappeløsninger… og sjældent løser problemet permanent.

Så hvad er svaret?

Vi har opdaget, at når du frigører spændingen gennem hele din krop, fra dine fødder, hele vejen op til dit hoved…

Herunder SINDET, KROPPEN, FØLELSERNE og ÅNDEN… så har kroppen mulighed for at slappe af og slippe spændingerne I HELE KROPPEN.

Når vi bruger denne holistiske tilgang til lindring af rygsmerter, begynder vores klienter at opleve LANGVARIGE resultater…
 • Vågner op uden smerter i ryggen.
 • Har et afslappet, klart sind hele dagen (uden at skulle bekymre sig om at få en slem hovedpine).
 • Kan begynde at udføre husarbejde i timevis, ligesom de plejede at gøre.
 • Får en følelse af energioverskud og friheden til at udføre aktiviteter og sport, de elsker, med deres venner og familie.
 • Stopper med at bekymre sig over, hvad de kan eller ikke kan gøre… af frygt for at udløse endnu en skrækkelig hovedpine.

Hvordan opdagede vi disse holistiske øvelser?

Hvordan Martin (stifter af B:A:M Universe) opdagede disse holistiske øvelser, som effektivt lindrer rygsmerter, migræner og øger mobiliteten

Martin studerede på datidens bedste kropsterapeutskoler…

Han fandt dog ud af, at det ikke var nok til at løse kroniske fysiske smerter og problemer.

Så han tog på en rejse for at lære om yoga, åndedrætsteknikker og alternativ medicin.

Efter at have arbejdet med patienter i årevis, har Martin nu skabt B:A:M Universe med træningsmetoder som kan hjælpe dig af med dine problemer.

I dag er B:A:M blevet en så effektiv måde at hjælpe folk med kroniske smerter på, at der nu er oprettet en egen B:A:M skole som har certificeret +90 terapeuter siden 2016.

Hvad er B:A:M for noget?

B:A:M Training handler om at styrke kroppens fundament, styrke skelettet og især at arbejde med bevægelse og koordination af leddene i din krop.

For eksempel

 • Er du lidt skæv på dine fødder? Hænger du ved dine hofter?
 • Bøjer du ryggen? Er dine skuldre trukket helt op under ørerne?

Alt dette vil have en negativ påvirkning et helt andet sted i din krop.

B:A:M Training er en holistisk form for træning, der består af forskellige øvelser, som betydeligt vil reducere dine rygsmerter, og som er ulig alt andet derude...

B:A:M består af...

1. Fodøvelser, der stammer fra karate, og arbejder ud fra et alignment segment, hvor det handler om at gøre vores fundament stærkt, smidigt, mobilt og flytbart. De elementer er gennemgående for hele træningen.
"Hej Martin. Tak for et helt fantastisk program. Det har hjulpet på stivhed i ryggen og jeg har fået mere kontakt til hele kroppen.
Jeg har i mange år været plaget af migræne, som kommer af spændinger dels fra min kæbe pga. skævt bid (som er ved at blive rettet) og så får jeg ofte migræne dagen efter en løbetur. Som f.eks. i dag... Når jeg løber, passer jeg på skuldrene og slapper af i kæben. Jeg bliver ikke øm nogen steder, efter en løbetur og har løbet i mange år."
- Tidligere B:A:M-kursist
2. YOGA, vi bruger elementer og teknikker fra yogaen, som vi inddrager i træningen, og flere af vores længere strækøvelser kommer fra Hatha-, vinyasa- og kundalini-yoga. Ofte bliver vi bevidst strækkene i længere tid, da vores erfaring er, at holder vi strækkene i 3-5 minutter til hver side, kan kroppen bedre følge med, og kroppen vil derfor være i stand til at reagere positivt og genkendeligt på øvelserne, jo flere gange du udøver disse.
"Først vil jeg gerne takke jer for et fantastisk forløb. Er rykket mig fra at græde over den smerte som ryggen har opgivet mig, til at se en helt anden udvej. Til at løfte mig og ikke være bange for, at alt jeg gør, kan gå ud over mit krop og hoved. Jeg har virkelig kunne mærke en kæmpe forskel, imens vi har været i gang med rygforløbet. Det har også hjulpet mig meget, at jeg har skulle følge et program (selvom at det glippede nogle dage, hvor jeg var for syg), så jeg vil meget gerne fortsætte i jeres træningsunivers."
- Tidligere B:A:M-kursist
3. Åndedrættet – er essentielt, Ikke bare for dig som menneske, men i høj grad også i træningen. Når kroppen spænder op – kan du med stor fordel invitere åndedrættet med ind i træningen og dermed opleve, at kroppen kan holde til langt mere, end det vi har overbevist os selv om! Og dermed være med til at afspænde kroppen yderligt.
"Siger bare tak,
Mandag, tirsdag lavede ingen træning, gik i seng i går med snigende hovedpine, vågnede med hovedpine.
Inden aftensmad stod jeg og kiggede på pilleglasset. Men åbnede BAM træning og lavede dag 19 i jeres 21 dages rygforløb, den øvelse sat sig bare fast i hukommelsen med det lange stræk og med piskesmæld er den dag helt fantastisk for mig."
- Tidligere B:A:M-kursist
4. Gymnastik - a la kaptajn Jespersen – for disciplinen og gentagelserne er vigtige for kroppens hukommelse. Vi vil så gerne lære det hele på den halve tid, men for visse elementer omkring træningen er gentagelsens kunst det vigtigste element. Des flere gentagelser – des større sandsynlighed er der for, at kroppens hukommelse bliver aktiveret.
"Hej Martin, 
Vil godt sige tak for et godt forløb, det har helt sikkert givet mig en smidigere nakke og ryg, derudover giver det også noget til min stress og søvn, glæder mig til at følge jeres stressforløb senere, men vil allerede nu fortsætte i jeres univers."
- Tidligere B:A:M-kursist
5. Cirkulære og lineære bevægelser. Træningen fokuserer på balance – både i bevægelserne frem og tilbage, med lige stor kraft, og på samme måde i cirkelbevægelserne, for at centrere leddene og styrken i muskulaturen.
"Jeg vil gerne lige dele min store glæde og taknemmelighed over at have været med i dette træningsforløb. Jeg er MEGET GLAD for MÅDEN, det er bygget op på, og fordi det VIRKER og HJÆLPER mig rigtig meget.
Jeg har kort fortalt gennem MANGE år (er 70 år) prøvet og gjort rigtig meget, men intet så GODT og EFFEKTIV for mig, som dette “system".
- Tidligere B:A:M-kursist

Nu kan du se HVORFOR B:A:M Training-metoden så effektivt kan lindre selv de mest kroniske ryg og nakke smerter?

 Med holistiske øvelser tackler vi HOVEDÅRSAGEN til rygsmerter…

Ved at styrke, strække og løsne op i hele kroppen…

For at løsne op i ryggen…

Og naturligt frigøre spændingen og smerten, der bygger sin vej op fra dine fødder til dit hoved.

Her er, hvad du kommer til at opdage hver dag:
DAG 1: VELKOMMEN TIL DET 7-DAGES NAKKEPROGRAM

I dette modul kommer du til at lære:

 • Hvordan nakken er forbundet til og påvirket af resten af kroppen (hvilket betyder, at hvis du oplever nakkesmerter, skyldes det sandsynligvis anspændelse i andre dele af din krop).
 • Nogle få simple, men dog effektive øvelser til at få dine skuldre til at slappe af, hvilket kan være en stor hjælp til at frigøre spændingen og den smerte, der befinder sig i nakken.
 • En overraskende måde at bruge dit åndedræt på til at udvide din mobilitet gennem din nakke og dine skuldre.
Dag 2: Forholdet Mellem Dine Arme, Din Ryg Og Nakke

I dette modul kommer du til at lære:

 • Blide og sjove armsving, der løsner din nakke, dine skuldre og din ryg.
 • Hvordan dine skuldre er der, hvor du opbevarer dine “byrder” i livet og din stress. Mange af os bærer rundt på alle mulige slags byrder og opbevarer den stress i vores ryg… hvilket skaber spænding i nakken.
 • Hvordan du frigør den stress du bærer i din ryg for at frigøre stressen i din nakke… med holistiske strækøvelser.
Dag 3: Forbindelsen Mellem Ryggen Og Nakken

I dette modul kommer du til at lære:

 • Hvordan nakken er fundet til nervesystemet (som signalerer smerte), og hvordan den bliver direkte påvirket af, hvad der foregår i resten af din krop. 
 • Siddende øvelser og gulvøvelser for at frigøre den spænding, der er bygget op gennem hele din ryg, dine skuldre, din nakke og fra dit nervesystem.
Dag 4: Den Holistiske Tilgang (Så Nakkesmerterne Går Væk Og Ikke Kommer Tilbage)

I dette modul kommer du til at lære:

 • Hvordan traditionelle terapier alt for ofte fungerer som lappeløsninger. Du vil opdage, hvordan du frigøre den spænding, der er bygget op gennem din krop – fra et holistisk perspektiv – så nakkesmerterne reduceres og ikke kommer tilbage.
 • Yoga- og “Kundalini”-øvelser, som frigør smerte HOLISTISK… starter helt nede fra bunden af din krop med din storetå.
 • Hvordan kropsterapi virker “diagonalt” for at BALANCERE og frigøre den opbyggede spænding på den ene side af din krop ved at arbejde med den modsatte side af din krop. Dette er meget effektivt, når det kommer til at frigøre opbygget spænding.
Dag 5: Skab Længde i Kroppen (Til Mobilitet)

I dette modul kommer du til at lære:

 • Hvordan du ”giver slip” og overgiver dig til din krop… så du kan slappe helt af og øge din fleksibilitet (som er det, der kommer til at hjælpe med at lindre smerten i nakken).
 • En fantastisk strækøvelse til hurtigt at reducere hovedpiner og migræner (så når du kan mærke, at der er en på vej, kan du udføre DENNE øvelse for at reducere eller eliminere hovedpinen, før den kommer).
 • Blide øvelser, der vil gøre dig i stand til at ”se indad” og vil give dig en større bevidsthed om din krop, og hvor der skal gives slip på spænding… for endelig at lindre smerten.
Dag 6: styrke, udholdenhed, overgivelse

I dette modul kommer du til at lære:

 • Vi skal arbejde med kroppens fundament via rotationer, vi skal ned i lårene og så skal vi arbejde med galdeblæren!
 • Bughulen, eller det, som de fleste mennesker i daglig tale kalder for maven, er hjemsted for vores følelser.
 • Tyndtarmen skal optage og fordøje tanker, oplevelser og traumer, hvor tyktarmen skal give slip.
 • Strækket i dag, som vi kalder en galdestræk, bruger og henter en masse energi fra både tynd- & tyktarmen.
Dag 7: I dag sætter vi lidt mere tempo på

I dette modul kommer du til at lære:

 • I dag sætter vi lidt mere tempo på. Prøv at være med så godt du kan. HUSK, ikke at lave tempoet hurtigere end dit åndedræt kan være med.
 • Vi kommer til at arbejde hele kroppen igennem og ikke mindst vores kæber. Kæben hænger meget sammen med nakken og halsen, så det vil være en super gode øvelser, hvis du har kæbespændinger eller skærer tænder.
 • Til sidst slutter vi af med et dybt stræk til nakken.

Klar til at lindre dine kroniske rygsmerter og hovedpiner med blot 20 minutters blide strækøvelser om dagen?

I en begrænset periode kan du tilmelde dig det 7-Dages Rygprogram for blot en BRØKDEL af prisen på en session hos en fysioterapeut… for KUN 269kr.

Du vil opdage Martin bedste B:A:M-øvelser til holistisk at frigøre spændingen i hele din krop… for at lindre smerten i din krop.

Det tager kun 20 minutter om dagen.

Og inden for 7 dage vil du kunne mærke en drastisk forskel i mobilitet, stress og reduktion af migræner.

Det bedste af det hele? Når du har gået igennem det 7-Dages Rygprogram, vil du vide hvilke øvelser, du kan lave når som helst og hvor som helst…

For at holde din kropsspænding nede når du kan mærke, at din ryg spænder op.

Dette vil give dig ro i sindet, før du foretager nogen form for aktiviteter ... så du kan lave strækøvelserne før og efter dine aktiviteter ... og gå i seng og vågne op med betydeligt mindre smerte.

Når du tilmelder dig i dag, dækkes du af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti,
vi stiller ingen spørgsmål

Hos B:A:M Training er vi kun interesserede i at hjælpe vores kunder med at få RESULTATER.

Så hvis du af EN ELLER ANDEN grund ikke er helt tilfreds med vores 7-Dages rygprogram…

Og du ikke har oplevet en forskel i mobilitet, spændingsfrigivelse og frihed i bevægelsen af din ryg...

Har du 30 dage til at give os besked…

Og vi vil tilbagebetale dine penge – vi stiller ingen spørgsmål.

 Fordi vi GÅR VIRKELIG OP I, at du er lykkelig og har det godt.

Og vi er SÅ sikre på, at vi kan leve op til de løfter, som vi har givet dig her i dag.

Dette 7-Dages rygprogram er baseret på ÅREVIS af personlige 1-1 kundeoplevelser fordelt på Martin og nu DUSINVIS af B:A:M-certificerede trænere.

Så du er i gode hænder.

Så hvis du gerne vil opleve en drastisk reduktion i dine rygsmerter I DAG, så…

Tilmeld dig RISIKOFRIT det 7-Dages rygprogram ved at klikke på linket nedenfor.

Vi ser frem til at høre om din succes.

Dine nye venner

- Martin, Stifter af B:A:M

P.S. I dag kan du tilmelde dig vores 7-Dages rygprogram for blot en BRØKDEL af prisen for en session hos en fysioterapeut, kiropraktor eller massør…

Og du vil opdage simple, blide, holistiske øvelser, som hjælper dig med at lindre spændingen i din krop (også kendt som HOVEDÅRSAGEN til rygsmerter).

Disse øvelser tager bogstaveligt talt 20 minutter om dagen.

Når du tilmelder dig vores 7-Dages rygprogram vil du modtage en video hver dag, som hjælper dig med at lindre smerterne i din nakke… ved at tackle sindet, kroppen, følelserne og ånden.

Klik på linket ovenfor for at tilmelde dig i dag… RISIKOFRIT i 30 dage… og oplev potentielt nye mobilitetsniveauer, et nyt energioverskud og FRIHEDEN til at bevæge dig, som du gjorde, da du var yngre.

Vi ser frem til at se dig inde i træningen..