Prøv universet i 7 dage - Gratis

Lige nu har du en unik mulighed for at prøve B:A:M Universe i 7 dage

Alt du skal gøre er at tilmelde dig herunder

97,2 SUCCESRATE BLANDT 
ALLE VORES MEDLEMMER

En død-vigtig besked til dig...
fra skrivebordet af Martin Bonde Mogensen

Danmarks (måske) mest eftertragtede kropsterapeut

Kære læser,

Har du problemer med migræne, træthed og begrænset mobilitet, forårsaget af kroniske smerter og har prøvet alt… men vågner stadig op med smerter og ubehag?

Så er denne besked den vigtigste, du nogensinde vil læse.

Fordi du kan lige nu…

Prøv B:A:M UNiverse og OPDAG, HVORDAn BLIDE trænings-og STRÆKØVELSER KAN LINDRE ÅRS KRONISKE smerter, migræner og generelt øge din mobilitet betydeligt… ofte på blot få dage.

Og ja, det lyder nok for godt til at være sandt.

Fordi hvordan skulle simple strækøvelser kunne fjerne både ubehag, smerter og i værste tilfælde skavanker fra tidligere skader, der måske har plaget dit liv i op til 30+ år, når ingen andre former for terapi, har virket?

Svaret gemmer sig på dette billede:

Og om ca. 2 minutter, vil du forstå PRÆCIST hvorfor det vil virke for dig også og hvordan du endelig kan vinke farvel til et liv med begrænset mobilitet, ubehag og se frem til at leve det liv, du fortjener…

Jeg var i TV2 Go’ Morgen Danmark for at fortælle om hemmeligheden bag Body All Minds revolutionerende metoder, hvor vi har en succesrate på hele 97,2% blandt vores medlemmer.

Og det tal lyder forståeligt nok, for mange, fuldstændigt skørt.

Men det er officielle, dokumenterede tal fra vores medlemsundersøgelser blandt vores i alt +5.000 medlemmer.

Og du sidder muligvis nu og tænker…

“Jaja, den er god med jer", men hvis du følger med forneden, så forklarer jeg dig lige hvorfor succesraten netop er så høj...

SAMMEN MED 5000+ ANDRE DANSKERE 🇩🇰

Tak for et virkelig godt træningsforløb, Martin. Jeg har nu haft to uger helt uden at vågne med hovedpine, jeg er blevet trafiksikker, da jeg nu kan kigge mig over skulderen og orientere mig. Min krop glæder sig til den daglige træning, så jeg har ikke haft lyst til at springe en eneste dag over. Dejligt med den kropsbevidsthed, der følger med, opmærksomheden på små detaljer i kroppen. Nu hvor nakken trives bedre, er jeg blevet opmærksom på, hvor utroligt stiv og ufleksibel jeg er omkring lænden"

- B:A:M Universe medlem

Hvordan kan B:A:M Metoderne lindre mine kroniske smerter ofte på kun få dage, når hverken kiropraktorer, massører eller fysioterapeuter kan?

Godt spørgsmål…

Og svaret føles måske så skørt, du ikke vil tro mig, når jeg siger det…

Dine smerter stammer sandsynligvis ikke fra det område, hvor du føler dem.

Dine smerter kan faktisk skyldes spændinger i fødderne, benene, ballerne, armene eller lænden.

“Det lyder utroligt,” tænker du måske. Mange af vores medlemmer var også skeptiske, indtil de oplevede resultaterne af B:AM metoderne.

Er du klar til at lære, hvordan vores metode fungerer og potentielt slippe af med dine smerter? Giv mig yderligere to minutter til at forklare.

Fordi det kræver en lille forklaring…

Alternativet er, at du lukker siden (og derfor opgiver måske den eneste metode), der rent faktisk kan hjælpe dig og af den grund aldrig kommer af med dine smerter…

Og det er der jo ingen af os, der ønsker….

 Forestil dig et afslappet, smertefrit liv med frihed til at bevæge dig og overskud til at deltage i aktiviteter – helt uden bekymringer – som du tidligere har måtte sige nej til.

Det lyder måske uopnåeligt nu, men det kræver kun, at du smider alle tidligere ideer om smertelindring ud af døren og læser de næste to minutter med et helt åbent sind.

Lyder det okay?

Perfekt! Hear me out…

I bogen “The Body Keeps The Score”, som ligger på “New York Times Best-Seller List” der har solgt næsten 2 million eksemplarer med 51,923 anmeldelser…

Fremlægges adskillige videnskabelige belæg for at dine følelser (angst, vrede, frygt, vrede, stress) ligeså vel som fysisk belast, sætter sig i kroppen og bliver til kroniske smerter, hvis ikke de bliver sluppet.

Så…

Når vi ikke får bevæget alle leddene…

Når vi ikke får bearbejdet følelserne…

Når de ikke kommer ud af kroppen…

Sidder de fast som kroniske smerter din krop.

Giver det mening?

Så altså, dine fysiske postur; i sofaen, på arbejdet, i bilen m.m.

OG din hjertesorg, stress, angst, vrede, ked af det hed, følelser af svigt osv…

Det sætter sig i kroppen.

De starter bogstavelig talt helt fra bunden! Fra dine fødder helt op til dit hoved.

Det er derfor traditionelle terapier ofte blot virker som lappeløsninger… og sjældent løser problemet permanent.

Så hvad er svaret?

Vi har opdaget, at når du frigører spændingen gennem hele din krop, fra dine fødder hele vejen op til dit hoved…

Herunder SINDET, KROPPEN og FØLELSERNE… så har kroppen mulighed for at slappe af og slippe spændingerne I HELE KROPPEN.

Lad mig give dig et indblik i, hvordan B:A:M metoderne er strikket sammen... 

B:A:M's revolutionerende metoder BESTÅR AF

1. FODØVELSER, DER STAMMER FRA KARATE, OG ARBEJDER UD FRA ET ALIGNMENT SEGMENT, HVOR DET HANDLER OM AT GØRE VORES FUNDAMENT STÆRKT, SMIDIGT, MOBILT OG FLYTBART. DE ELEMENTER ER GENNEMGÅENDE FOR HELE TRÆNINGEN.

"Hej martin. Tak for et helt fantastisk program. Det har hjulpet på stivhed i nakken og jeg har fået mere kontakt til hele kroppen.

Jeg har i mange år været plaget af migræne, som kommer af spændinger dels fra min kæbe pga. Skævt bid (som er ved at blive rettet) og så får jeg ofte migræne dagen efter en løbetur. Som f.eks. I dag... Når jeg løber, passer jeg på skuldrene og slapper af i kæben. Jeg bliver ikke øm nogen steder, efter en løbetur og har løbet i mange år."

- tidligere B:A:M-kursist

2. YOGA, VI BRUGER ELEMENTER OG TEKNIKKER FRA YOGAEN, SOM VI INDDRAGER I TRÆNINGEN, OG FLERE AF VORES LÆNGERE STRÆKØVELSER KOMMER FRA HATHA-, VINYASA- OG KUNDALINI-YOGA. OFTE BLIVER VI BEVIDST STRÆKKENE I LÆNGERE TID, DA VORES ERFARING ER, AT HOLDER VI STRÆKKENE I 3-5 MINUTTER TIL HVER SIDE, KAN KROPPEN BEDRE FØLGE MED, OG KROPPEN VIL DERFOR VÆRE I STAND TIL AT REAGERE POSITIVT OG GENKENDELIGT PÅ ØVELSERNE, JO FLERE GANGE DU UDØVER DISSE.

"Først vil jeg gerne takke jer for et fantastisk forløb. Er rykket mig fra at græde over at hovedpinecenteret har opgivet mig, til at se en helt anden udvej. Til at løfte mig og ikke være bange for, at alt jeg gør, kan gå ud over mit hoved. Jeg har virkelig kunne mærke en kæmpe forskel, imens vi har været i gang med nakkeforløbet. Det har også hjulpet mig meget, at jeg har skulle følge et program (selvom at det glippede nogle dage, hvor jeg var for syg med hovedet), så jeg vil meget gerne fortsætte i jeres træningsunivers."

- tidligere B:A:M-kursist

3. ÅNDEDRÆTTET – ER ESSENTIELT, IKKE BARE FOR DIG SOM MENNESKE, MEN I HØJ GRAD OGSÅ I TRÆNINGEN. NÅR KROPPEN SPÆNDER OP – KAN DU MED STOR FORDEL INVITERE ÅNDEDRÆTTET MED IND I TRÆNINGEN OG DERMED OPLEVE, AT KROPPEN KAN HOLDE TIL LANGT MERE, END DET VI HAR OVERBEVIST OS SELV OM! OG DERMED VÆRE MED TIL AT AFSPÆNDE KROPPEN YDERLIGT.

"Siger bare tak,

Mandag, tirsdag lavede ingen træning, gik i seng i går med snigende hovedpine, vågnede med hovedpine.

Inden aftensmad stod jeg og kiggede på pilleglasset. Men åbnede bam træning og lavede dag 19 i nakkeforløbet den øvelse sat sig bare fast i hukommelsen med det lange stræk og med piskesmæld er den dag helt fantastisk for mig."

- tidligere B:A:M-kursist

4. GYMNASTIK - A LA KAPTAJN JESPERSEN – FOR DISCIPLINEN OG GENTAGELSERNE ER VIGTIGE FOR KROPPENS HUKOMMELSE. VI VIL SÅ GERNE LÆRE DET HELE PÅ DEN HALVE TID, MEN FOR VISSE ELEMENTER OMKRING TRÆNINGEN ER GENTAGELSENS KUNST DET VIGTIGSTE ELEMENT. DES FLERE GENTAGELSER – DES STØRRE SANDSYNLIGHED ER DER FOR, AT KROPPENS HUKOMMELSE BLIVER AKTIVERET.

"Hej Martin,

Vil godt sige tak for et godt forløb, det har helt sikkert givet mig en smidigere nakke og ryg, derudover giver det også noget til min stress og søvn, glæder mig til at følge jeres stressforløb senere, men vil allerede nu fortsætte i jeres univers."

- tidligere B:A:M-kursist

5. CIRKULÆRE OG LINEÆRE BEVÆGELSER. TRÆNINGEN FOKUSERER PÅ BALANCE – BÅDE I BEVÆGELSERNE FREM OG TILBAGE, MED LIGE STOR KRAFT, OG PÅ SAMME MÅDE I CIRKELBEVÆGELSERNE, FOR AT CENTRERE LEDDENE OG STYRKEN I MUSKULATUREN.

"Jeg vil gerne lige dele min store glæde og taknemmelighed over at have været med i dette træningsforløb. Jeg er meget glad for måden, det er bygget op på, og fordi det virker og hjælper mig rigtig meget.

Jeg har kort fortalt gennem mange år (er 70 år) prøvet og gjort rigtig meget, men intet så godt og effektiv for mig, som dette “system".

- tidligere B:A:M-kursist

Nu kan du se HVORFOR B:A:M metoderne så effektivt kan lindre selv de mest kroniske smerte.

Med blide øvelser tackler vi HOVEDÅRSAGEN til de her smerter…

Ved at styrke, strække og løsne op i hele kroppen…

For at løsne op i kroppen…

Og naturligt frigøre spændingen og smerten, der bygger sin vej op fra dine fødder til dit hoved.


Er du klar på at mærke effekten på egen krop? 

Så er det nu, du kan benytte dig af vores 7 dages gratis prøveperiode

97,2 SUCCESRATE BLANDT 
VORES MEDLEMMER

Hvad siger nogle af vores 5000+ medlemmer?

BAM Universe traenings ovelse for foedder
BAM Universe hjemmetræning i stuen
BAM-universe-traeningsovelse-powerpose
Bam Universe traeningsovelse for knæ
Bam Universe online traeningsovelse for ryggen