Se hvordan blot 20 minutters daglige, blide holistiske strækøvelser kan lindre års kroniske nakkesmerter, migræner og øge din mobilitet betydeligt… ofte på blot få dage

Du har nu adgang til din gratis B:A:M trænings video

Følg disse simple strækøvelser, som hjælper dig til at starte hver dag med et afslappet sind, med mere frihed til at bevæge dig og med overskud til at tage del i aktiviteter – helt uden bekymringer – aktiviteter, som du tidligere har måtte sige nej til.

Lisbeths mand oplevede forbedringer
allerede efter 4 dage på Nakkeforløbet

Lisbeths mand oplevede forbedringer allerede efter 4 dage på Nakkeforløbet

Vigtigt: Den 22. april starter næste hold!

Vi introducerer:
21-dages Nakkeforløb af B:A:M Træning

På blot 21 dage vil du tackle hovedårsagen til kroniske nakkesmerter… med simple og sjove videoer som alle kan følge med på, undervist af Martin - stifter af B:A:M Universe.

Hver dag vil du modtage en 20-minutters video i din e-mail indbakke fra Martin, kropsterapeut med 25 års erfaring og 33.000 behandlinger i rygsækken (så du vil være i fantastiske hænder, som sikkert vil guide dig igennem disse smertefri øvelser).

Brug blot 20 minutter hver dag til at følge med når Martin guider dig igennem en serie af blide, overskuelige B:A:M-strækøvelser…

… specifikt designet til at frigøre spændingen gennem hele kroppen for at kunne frigøre spændingen i din nakke (ved at tackle hovedårsagen).

 • Du vil modtage 21 x 20-minutters videoer. Én gang om dagen.
 • Du vil blive klogere på, hvorfor din nakke spænder op, eller hvorfor du oplever hovedpiner eller migræner (og hvilke øvelser du bør udføre for at tackle den specifikke smerte, du føler).
 • Du vil få mere viden om kroppen, hvordan den er forbundet som en helhed i relation til ryggen og nakken.
 • Du vil også få viden om, hvordan følelser sætte sig fast i kroppen og skaber smerter i nakken (husk at dette er en HOLISTISK tilgang, som tackler sindet, kroppen og følelserne).
 • Inden for 21 dage kan du forvente at have bedre mobilitet, mere fleksibilitet i nakken og større bevidsthed om din krop.
Vi har 5000+ tidligere deltagere, som er vilde med programmet.

Vi har 70- og 80-årige, der lider af nakkesmerter, som laver disse blide, men meget effektive øvelser.

Så du behøver ikke at bekymre dig om at forårsage flere smerter.

Vi viser dig, hvordan du kan sørge for, at du er sikker og komfortabel, samtidig med at du også får de resultater, som vi har snakket om.

Fordi resultatet er mindre smerte, mere fleksibilitet, øget frihed til at bevæge dig og leve dit liv som en sund, uafhængig person.

Det bedste af det hele? De er ekstremt nemme… og når du kender den bedste øvelse til din krop, kan du øve dem hvor som helst og når som helst - uden videoerne.

"Tak for et virkelig godt træningsforløb, Martin Bonde Mogensen. Jeg har nu haft to uger helt uden at vågne med hovedpine, jeg er blevet trafiksikker, da jeg nu kan kigge mig over skulderen og orientere mig. Min krop glæder sig til den daglige træning, så jeg har ikke haft lyst til at springe en eneste dag over. Dejligt med den kropsbevidsthed, der følger med, opmærksomheden på små detaljer i kroppen. Nu hvor nakken trives bedre, er jeg blevet opmærksom på, hvor utroligt stiv og ufleksibel jeg er omkring lænden"

- B:A:M Træning Kursist

B:A:M Trænings-metoden så effektiv, at den kan lindre selv
de mest kroniske nakkesmerter...

Med holistiske øvelser tackler vi HOVEDÅRSAGEN til nakkesmerter…

Ved at styrke, strække og løsne op i hele kroppen… For at løsne op i nakken… Og naturligt frigøre spændingen og smerten, der bygger sin vej op fra dine fødder til dit hoved.

Tilmeld dig vores 21-Dages Nakkeprogram for blot en BRØKDEL af prisen for en session hos en fysioterapeut, kiropraktor eller massør…

Og du vil opdage simple, blide, holistiske øvelser, som hjælper dig med at lindre spændingen i din krop (også kendt som HOVEDÅRSAGEN til nakkesmerter).

DISSE ØVELSER TAGER BOGSTAVELIGT TALT kun 20 MINUTTER OM DAGEN.

Når du tilmelder dig vores 21-Dages Nakkeprogram vil du modtage en video hver dag, som hjælper dig med at lindresmerterne i din nakke… ved at tackle sindet, kroppen, følelserne og ånden.

Klik på linket ovenfor for at tilmelde dig i dag… RISIKOFRIT forevigt… og oplev potentielt nye mobilitetsniveauer, et nyt energioverskud og FRIHEDEN til at bevæge dig, som du gjorde, da du var yngre.

Klar til at lindre kroniske nakkesmerter og hovedpiner med blot 20 minutters blide strækøvelser om dagen?

Vi ser frem til at se dig inde i træningen..

Dine nye venner
- Martin og teamet hos B:A:M

Hvordan kan B:A:M metoden lindre mine kroniske nakkesmerter, ofte på kun få dage, når hverken kiropraktor, massør eller fysioterapi kan?

godt spørgsmål...

Og svaret føles måske så skørt, du ikke vil tro mig, når jeg siger det…
Dine smerter i nakken, stammer højst sandsynlig ikke fra nakken.
Af hvad for noget?!

Yes, dine nakkesmerter sidder i fødderne, benene, ballerne, armene, lænden.
“Øhhhh? Det lyder som noget være vrøvl” kan jeg forestille mig, du tænker.
Sådan tænker størstedelen af vores deltagere nemlig, inden de oplever B:A:M…
Så da du højst sandsynlig er skeptisk, men samtidig rigtig gerne vil af med dine smerter…

Er det så okay, at jeg lige bruger 2 minutter på at forklare præcist hvordan B:A:M nye smertelindringsmetode fungerer?
Fordi det kræver en lille forklaring…
Alternativet er, at du lukker siden (og derfor opgiver måske den eneste metode), der rent faktisk kan hjælpe dig og af den grund aldrig kommer af med dine smerter…

Og det er der jo ingen af os, der ønsker….

Så hvis du læser med i 2 minutter, kan vi endelig gøre dine nakkesmerter til fortid og dermed gøre du får et afslappet, smertefrit liv med mere frihed til at bevæge dig og med overskud til at tage del i aktiviteter – helt uden bekymringer – som du tidligere har måtte sige nej til, selvom det måske lyder fuldstændig uopnåeligt på nuværende tidspunkt.

Men det kræver, at du smider alle ideer, du har om smertelindring ud af døren i 2 minutter, og for din egen skyld, læser de næste to minutter med et HELT åbent sind.

Er det cool?

Fedt! Hear me out…

Sammen kan vi skabe forandringer!

Lider du af migræne, træthed og begrænset mobilitet, forårsaget af kroniske nakkesmerter og har prøvet alt…
men vågner stadig op med smerter og migræne?

Så vil denne korte besked muligvis være den vigtigste, du nogensinde vil læse…

Fordi du kan lige nu…

Opdage hvordan blot 20 minutters daglige, blide holistiske strækøvelser kan lindre års kroniske nakkesmerter, migræner og øge din mobilitet betydeligt… ofte på blot få dage.

Og ja, det lyder nok for godt til at være sandt.

Fordi hvordan skulle et simpelt 21-dages online forløb kunne fjerne dine nakkesmerter, der måske har plaget dit liv i op til 30+ år,
når ingen andre former for terapi, har virket?

Svaret gemmer sig på dette billede:

BAM Universe stifter Martin Mogensen i tv2 lorry

Og om ca. 2 minutter, vil du forstå PRÆCIST hvorfor det vil virke for dig også og hvordan du endelig kan vinke farvel til nakkesmerter
og leve det liv, du fortjener…

Fordi jeg var i TV2 Go’ Morgen Danmark for at fortælle om hemmeligheden bag Body All Minds revolutionerende smertelindringsmetode
med en succesrate på hele 97,2%.

Og det tal lyder forståeligt nok, for mange, fuldstændigt skørt.

Men det er officielle, dokumenterede tal fra vores kundeundersøgelser blandt vores tidligere 5000+ deltagere.

Og du sidder muligvis nu og tænker…

“Ja, den er god med jer - men forklar mig lige helt præcist…”

sammen med 5000+ ANDRE deltagere
"Tak for et virkelig godt træningsforløb, Martin. Jeg har nu haft to uger helt uden at vågne med hovedpine, jeg er blevet trafiksikker, da jeg nu kan kigge mig over skulderen og orientere mig. Min krop glæder sig til den daglige træning, så jeg har ikke haft lyst til at springe en eneste dag over. Dejligt med den kropsbevidsthed, der følger med, opmærksomheden på små detaljer i kroppen. Nu hvor nakken trives bedre, er jeg blevet opmærksom på, hvor utroligt stiv og ufleksibel jeg er omkring lænden"

- B:A:M Træning Kursist

Grunden til dine smerter ikke er gået væk endnu, selv hvis du har været hos kiropraktorer, fysioterapeuter, m.m, er fordi at i 8/10 tilfælde stammer de slet ikke fra nakken…

Ja, det lyder skørt, “hokus pokus”, “alternativt” og jeg skal komme efter dig…

Men smerterne starter bogstavelig talt helt fra bunden!

Fra dine fødder helt op til dit hoved.

Og de fleste traditionelle fysiske terapier såsom fysioterapi, massage, kiropraktorer, akupunktur, osv., er kun rettet mod ÉT område på din krop ad gangen…

Hvad enten det er din nakke, dine skuldre eller din ryg.

Og det er problemet.

Derfor kan smerterne gå væk i et par timer eller et par dage efter en session… men de kommer dog altid tilbage kort tid efter.

Så hvorfor kommer smerterne tilbage?

Det er fordi de tackler ikke hovedårsagen til nakkesmerterne…

Hovedårsagen til nakkesmerter stammer ikke blot fra ét sted på
din krop.

Nakkesmerter kommer typisk af, at HELE din krop er i ubalance.

Nakkesmerter kommer fra spændinger i din nakke - men også dine skuldre, arme, din øvre og nedre ryg, dine hofter, ben og endda helt nede fra dine fødder!

Det inkluderer ofte stress og følelser (hvilket også holdes i kroppen)...

Hvilket, hvis det alt sammen kombineres, skaber ekstreme spændinger – og smerter – i din nakke - og i mange tilfælde også ryggen.

Så er du klar på et lille tanke eksperiment?

Forestil dig:
 • Du er stresset...
 • Du er ked af det…
 • Du er sur på nogen…
 • Du bliver forladt af en kæreste…
I DISSE SCENARIER, HVORDAN HAR DU DET I KROPPEN?
TÆNK LIGE OVER DET I 2 SEKUNDER…
 • Oplever du knuder i maven?
 • Oplever du det er svært at snakke?
 • Oplever du din krop folder sig forover?
LIGE PRÆCIS, KROPPEN HAR DET FYSISK DÅRLIGT.
DET FØLES SOM REEL SMERTE.
 • Du er stresset...
 • Du er ked af det…
 • Du er sur på nogen…
 • Du bliver forladt af en kæreste…

Men ingen af scenarierne krævede at du kørte galt, sad dårligt på en kontorstol i månedvis, eller kiggede for meget på din telefon i sofaen og derfor fik ondt.

det er fordi...
SOM DR. NICOLE (FISHER) ROBERTS, SIGER PÅ VERDENS ANERKENDTE, FORBES…
“Uanset om du har fået at vide 'nej tak' for en jobmulighed, er blevet afvist fra en romantisk partner eller ven, eller endda er blevet “unfollowed” på et socialt medie eller en datingside, skal din hjerne bearbejde at blive afvist. Og neurovidenskaben antyder, at det bogstaveligt talt - gør ondt.”
SOM EN AF VERDENS MEST ANERKENDTE SIDER, PSYCHOLOGY TODAY, SIGER…
“Undersøgelser viser når mennesker føler emotionel smerte, bliver de samme områder af hjernen aktiveret, som når folk føler fysisk smerte”

Når vi bruger denne holistiske tilgang til lindring af nakkesmerter, begynder vores klienter at opleve langvarige resultater…

 • Vågner op uden migræner.
 • Har et afslappet, klart sind hele dagen (uden at skulle bekymre sig om at få en slem hovedpine)
 • Kan begynde at udføre husarbejde i timevis, ligesom de plejede at gøre.
 • Får en følelse af energioverskud og friheden til at udføre aktiviteter og sport, de elsker, med deres venner og familie.
 • Stopper med at bekymre sig over, hvad de kan eller ikke kan gøre… af frygt for at udløse endnu en skrækkelig hovedpine.
 • Evnen til at være 100% fokuseret og elske nuet, da smerterne ikke tager fokus mere.
sammen med 5000+ ANDRE deltagere

Hvad er B:A:M for noget?

B:A:M Training er en holistisk form for træning, der består af forskellige øvelser, som betydeligt vil reducere dine nakkesmerter, ofte på blot få dage, og som er ulig alt andet derude...

Ved at bruge en holistisk tilgang fokuserer vi på HELE kroppen (sind, krop og følelser)… for at give den mere fleksibilitet og dernæst frigøre de fastlåste spændinger, der forårsager nakkesmerter ved at behandle hovedårsagen til denne smerte.

Så vi har skabt et bevist program til at løsne og styrke HELE kroppen…

Derfor har vi 97.2% succesrate.

Derfor kan vi fixe op +40 års kroniske nakke- og rygsmerter.

Og ja det lyder måske stadig lidt “funky, hokus pokus, eller alternativt”...

Men der er i realiteten ingen “magi” over det. Det er blot en helt ny metode.

Her er hvad vores 21-dages nakkeforløb består af helt praktisk:

FODØVELSER, DER STAMMER FRA KARATE - og arbejder ud fra et alignment segment, hvor det handler om at gøre vores fundament stærkt, smidigt, mobilt og flytbart. De elementer er gennemgående for hele træningen.

YOGA - vi bruger elementer og teknikker fra yogaen, som vi inddrager i træningen, og flere af voreslængere strækøvelser kommer fra Hatha-, vinyasa- og kundalini-yoga. Ofte bliver vi bevidst strækkene i længere tid, da vores erfaring er, at holder vi strækkene i 3-5 minutter til hver side, kan kroppen bedre følge med, og kroppen vil derfor være i stand til at reagere positivt og genkendeligt på øvelserne, jo flere gange du udøver disse.

ÅNDEDRÆTTET – er essentielt, Ikke bare for dig som menneske, men i høj grad også i træningen. Når kroppen spænder op – kan du med stor fordel invitere åndedrættet med ind i træningen og dermedopleve, at kroppen kan holde til langt mere, end det vi har overbevist os selv om! Og dermed være med til at afspænde kroppen yderligt.

GYMNASTIK - a la kaptajn Jespersen – for disciplinen og gentagelserne er vigtige for kroppenshukommelse. Vi vil så gerne lære det hele på den halve tid, men for visse elementer omkring træningen er gentagelsens kunst det vigtigste element. Des flere gentagelser – des større sandsynlighed er der for, at kroppens hukommelse bliver aktiveret.

CIRKULÆRE OG LINEÆRE BEVÆGELSER - træningen fokuserer på balance – både i bevægelserne frem og tilbage, med lige stor kraft, og på samme måde i cirkelbevægelserne, for at centrere leddene og styrken i muskulaturen.

BAM Universe traenings ovelse for foedder
BAM Universe hjemmetræning i stuen
BAM-universe-traeningsovelse-powerpose
Bam Universe traeningsovelse for knæ
Bam Universe online traeningsovelse for ryggen

Stadigvæk i tvivl?

Hvad siger nogle af vores 5000+ tidligere deltagere?

Klar til at lindre dine kroniske nakkesmerter og hovedpiner med blot
20 minutters blide strækøvelser om dagen?

I en begrænset periode kan du tilmelde dig det 21-Dages Nakkeprogram til 80% rabat af prisen på en session hos en fysioterapeut… for KUN 269kr!
Du vil opdage Martins bedste B:A:M Training-øvelser til holistisk, at frigøre spændingen i hele din krop… for at lindre smerten i din nakke.
Det tager kun 20 minutter om dagen.
Og du vil højst sandsynlig inden for allerede 5 dage kunne mærke en drastisk forskel i mobilitet, stress og reduktion af migræner.

Det bedste af det hele?

Når du har gået igennem det 21-Dages Nakkeprogram, vil du vide hvilke øvelser, du kan lave når som helst og hvor som helst…
For at holde din kropsspænding nede når du kan mærke, at din nakke spænder op.
Dette vil give dig ro i sindet, før du foretager nogen form for aktiviteter ... så du kan lave strækøvelserne før og efter dine aktiviteter ... og gå i seng og vågne op med betydeligt mindre smerte.

100% tilfredsgaranti 

eller pengene retur

”Jeg vil gerne lige dele min store glæde og taknemmelighed over at have været med i dette træningsforløb.Jeg er MEGET GLAD for MÅDEN, det er bygget op på, og fordi det VIRKER og HJÆLPER mig rigtig meget.Jeg har kort fortalt gennem MANGE år (er 70 år) prøvet og gjort rigtig meget, men intet så GODT og EFFEKTIV for mig, som dette “system”.

- Tidligere B:A:M-kursist

”Hej Martin, Vil godt sige tak for et godt forløb, det har helt sikkert givet mig en smidigere nakke og ryg, derudover giver det og så noget til min stress og søvn, glæder mig til at følge jeres stressforløb senere, men vil allerede nu fortsætte i jeres univers.”

- Tidligere B:A:M-kursist

”Siger bare tak, Mandag, tirsdag lavede ingen træning, gik i seng i går med snigende hovedpine, vågnede med hovedpine. Inden aftensmad stod jeg og kiggede på pilleglasset. Men åbnede BAM træning og lavede dag 19 i nakkeforløbet den øvelse sat sig bare fast i hukommelsen med det lange stræk og med piskesmæld er den dag helt fantastisk for mig.”

- Tidligere B:A:M-kursist

Martin (stifter af B:A:M Training) opdagede disse holistiske øvelser, som effektivt lindrer nakkesmerter, migræner og øger mobiliteten

Martin studerede på datidens bedste kropsterapeutskole…

Han fandt dog ud af, at det ikke var nok til at løse kroniske fysiske smerter og problemer.

Så han tog på en rejse for at lære om yoga, åndedrætsteknikker og alternativ medicin.

Efter at have arbejdet med patienter i årevis skabte Martin, B:A:M Training.

I dag er B:A:M blevet en så effektiv måde at hjælpe folk med kroniske smerter på, at han har oprettet hans egen skole og certificeret 160+ terapeuter siden 2016.