nytårs-challenge 2024

Du har nu adgang til din gratis B:A:M trænings video

Vigtigt: Den 8. januar starter nyt hold!

ALLEREDE +179 TILMELDTE - SKAL DU MED?
VI HAR NEMLIG RESERVERET EN PLADS TIL DIG - FORLØBET ER SNART UDSOLGT!

Er du klar til en Nytårs Challenge?

Ja, så er denne besked vigtigere end nogensinde....

Jeg er super motiveret for at byde dig velkommen til årets Nytårs Challenge 2024, som for alvor vil sætte et sundt præg på dit kommende år!
Gør op med de dårlige vaner og gå dit ”nye” og ønskede jeg i møde - med os i hånden hele vejen.

Fordi vi er klar med en Nytårs Challenge til dig, som starter den 8. januar 2024…

Hos os i B:A:M Universe tager vi altid udgangspunkt i det hele menneske. Dvs. fysisk, psykisk og mentalt både igennem øvelser/træning, åndedrættet, kosten, søvn, drikkevane, hvordan følelser kan sætte sig som små eller store traumer i kroppen etc.

HVAD SIGER NOGLE AF VORES +4500 DELTAGERE?
I LØBET AF NYTÅRS CHALLENGE VIL DU BLANDT ANDET:
  • Give din krop og sind en ordentlig sundheds overhaling
  • Rykke grænser hos dig selv
  • Lære at forstå kroppens hemmeligheder, så du ved præcist, hvad der udfordrer den
  • Mærke fysisk OG psykisk balance på et niveau, du havde glemt, du kunne føle!
  • Blive en del af et motiverende online-fællesskab med ligesindede, hvor vi alle holder hinanden op på vores mål – hvilket sikrer, at du rykker dig hver evig eneste dag.

Du vil modtage en ny B:A:M træning hver 2. dag.

En træning på ca. 10 min hvor vi arbejder med hele kroppen på en måde hvor alle kan være med underordnet ens udgangspunkt. Både den trænede og den utrænede vil blive udfordret.

Når hele forløbet er slut efter de 20 dage, tilbyder vi oven i et 7 dages all round forløb med 7 nye træninger, som alle er ca. 20 min. Så i alt er det 20+7 dage.

I samme periode vil du også have adgang til hele vores holistiske online træningsunivers med over 800 træninger, forløb, yoga, meditation, opskrifter, åndedræt, styrketræning, videndeling og meget mere.

Start sundhedsfesten sammen med os
den 8. januar 2024

Vind en plads på vores
MIND AND MOVEMENT RETREAT
på Broløkke Herregård den 8.-10. marts 2024.

ALLE SOM TILMELDER SIG ÅRETS NYTÅRS CHALLENGE,
DELTAGER I KONKURRENCEN OM AT VINDE ET RETREAT TIL EN VÆRDI AF 6.597 DKK.

Vi sørger for alt, så du udelukkende skal fokusere på, at blive den bedste udgave af dig selv

Mind and Movement retreat, er din mulighed for at tage en pause, med fokus på personlig og fysisk udvikling.

Gennem B:A:M Training, meditation og nærende kost giver vi dig chancen for at stoppe op og mærke dig selv på en ny måde.

B:A:M Training styrker dit fundament, arbejde med skelettet, led-bevægelse, balance og koordinering i kroppen samt at styrke muskulaturen og er med til at sætte vores ældningsproces ned i tempo.

Retreatet afholdes den 8. - 10. marts på Broløkke Herregård på Langeland, hvor de gør sig umage for at skabe de mest optimale rammer for det ultimative getaway i det danske landskab.

Læs konkurrence betingelser her.

Vores 5 tidligere challenges har været en kæmpe succes, og grundet stor efterspørgsel, har vi nu skabt den hidtil bedste Nytårs Challenge!

Alt dette (og meget mere) kan du glæde dig til:

FORDEL NUMMER 1.
DU FÅR EN FANTASTISK FØLELSE I - OG HELT NY FORSTÅELSE AF - DIN KROP

Den første fede fordel er, at du får helt nye indsigter i din krop og du får håndgribelige værktøjer til hvordan du får vendt ”skuden” i tide!

FORDEL NUMMER 2.
DU FINDER EN HELT NY BALANCE I HVERDAGEN!

Du får vores effektive træningsmetoder helt ind under huden. Allerede hér, vil du kunne opleve mærkbare resultater. Du får nogle ”A-HA” oplevelser, ved at finde ud af præcis HVILKE øvelser, gør dig godt!

FORDEL NUMMER 3.
DU LÆRER AT FASTHOLDE DIN FORANDRING

Hér vil du kunne mærke challengens effekt på kroppen, og hvordan hverdagen ser ud med fornyet energi! De nye, sunde vaner skal fastholdes! Vi sørger for at holde dig motiveret og holde dig i hånden undervejs. Vi gør det overskueligt for dig at bevare din nyopnåede fysiske og psykiske balance. Hér bliver du for alvor rigtig gode venner med din krop.

OG VENT, DER ER MERE...

Er du klar til at give dig selv en gave som varer ved? Du får nemlig hele 3 bonusser med i prisen...

bonus 1

VI ER MED DIG HELE VEJEN

Vi er dedikeret til din succes med forløbet du bliver en del af vores lukkede facebook gruppe, som laves specielt til forløbet. Her kan du kommunikere med os, og andre deltagere!

bonus 2

SMÅ VANER, STORE RESULTATER BOOST DIN MOTIVATION

Vi giver dig et enkelt system til at booste din motivation, så du holder fast i dine nye vaner! Du forbliver i balance, selv når du har mest travlt med familie, arbejde osv.

bonus 3

SAMMEN KAN VI MERE
PRIVAT FACEBOOK-GRUPPE
KUN FOR DELTAGERE

Du har direkte adgang til
B:A:M teamet i alle 10 DAGE.

Samtidig bliver du holdt til ilden, ved både at træne med OG ved at være i kontakt med de andre deltagere i gruppen.

Vi kan meget mere end vi tror, når vi gør det sammen med andre.

”Der skal indsigt før der kommer udsigt”

MARTIN BONDE MOGENSEN
STIFTER & PARTNER I B:A:M UNIVERSE
VI HAR LYTTET OG VI HAR ARBEJDET FOR, AT SKABE EN NY NYTÅRS CHALLENGE I 2024!

Du kan se frem til mere energi, friskere udseende og bedre humør! Sammen kan vi ændre dine vaner og rutiner - for good!

“Det jeg vil kalde en terapeutisk træningsform - en hel unik måde at anskue kroppen på.”

”Jeg har nydt at være deltager på B:A:M Træning træningsforløb med B:A:M Universe. Gode guidninger og virk-ningsfulde øvelser, som går dybt i kroppen og forløser spændinger. Det jeg vil kalde en terapeutisk trænings-form - en hel unik måde at anskue kroppen på og ikke mindst se den som en helhed.
Altid motiverende forklaringer omkring virkningen og betydningen af hvad træningen kan, og hvordan de påvirker kroppen. Skønt at træningsprogrammet kom med en ny træning hver morgen i min indbakke. Hvis du ønsker, at passe på din krop kan jeg kun på det kraftigste anbefale, at tilmelde dig dette forløb."

- CHRISTINA TAABEL BÆKGAARD

“Jeg er dybt taknemmelig for træningsforløbet det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe.”

”Jeg er dybt taknemmelig for træningsforløbet det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Træner næ-sten dagligt, på gode dage dobbelt træning. B:A:M Træning har vist sig at være skræddersyet til mig, fordi den består af kombinationen af puls-/stræk-/smidighedøvelser. Den er tilpas skånsom. Jeg har Morbus Crohn og de kroniske smerter gør, at jeg ofte er spændt som en flitsbue og det kan B:A:M Træning løsne op for. B:A:M Træning har også en ekstra dimension, da jeg under træningen ofte får en fornemmelse af, at komme i kontakt med mig selv på et dybere plan. Så indirekte giver B:A:M Træning en forløsning følelsesmæssigt. Mange tak for det.
Jeg håber der kommer mere fra Jer."

- MAJ-BRITT VEIEN

“Det hjalp mig til at give slip på en masse anspændthed i kroppen og til at finde ro i hovedet.”

”For mig blev B:A:M Træning forløbet et fast holdepunkt i en tid hvor jeg havde sluppet et job og karriere, der havde sat sine spor i både krop og sjæl. Det hjalp mig til at give slip på en masse anspændthed i kroppen og til at finde ro i hovedet. Jeg har kørt forløbet mange gange efter og bruger stadig mange af træningssessioner, især hvis jeg kan mærke en spændt nakke, lyske, ryg eller andet. Og det giver mig altid en fed følelse af at gøre noget godt for mig selv, en lynhurtig virkning i kroppen og så bliver jeg bare glad i låget!"

- lonnie rubino

MARTIN BONDE MOGENSEN
ER STIFTER AF B:A:M UNIVERSE.

At anskue mennesket fra en holistisk vinkel

Martin er founder og partner af B:A:M Education, der blandt andet tilbyder en 2-årig kropsterapeutisk uddannelse.

Han har over 20 års erfaring og mere end 30.000 kropsbehandlinger i bagagen, hvor den altoverskyggende passion ligger i at se krop og sind i relation til hinanden – at anskue mennesket fra en holistisk vinkel.

Er uddannet kropsterapeut, yogalærer og har faciliteret sundhedsretreats siden 2010.

Martin har været selvstændig i en lang årrække, hvor han arbejdede tværfagligt med læger, psykologer, fysioterapeuter og kiropraktorer.

“Fysisk bevægelse bevæger sindet. Det sætter følelser fri, danner balance og skaber øjeblikkelig glæde i krop og sind”

SØREN BORRE MØLLER,
PARTNER I B:A:M UNIVERSE
Hvad er B:A:M for noget?

B:A:M training er en holistisk form for træning, der består af forskellige øvelser, som hjælper dig til en stærk krop og et sind i balance.

Ved at bruge en holistisk tilgang fokuserer vi på HELE kroppen
(sind, krop og følelser)… for at give den mere fleksibilitet og dernæst frigøre fastlåste spændinger.

Med den rette B:A:M træning kan du forebygge stress og smerter. Vi tror ikke på symptombehandling, men på at finde det konkrete problem og begynde behandlingen netop der.

Konceptet er simpelt, med B:A:M kan du træne, når du vil – og hvor du vil. Med vores onlineplatform får du mere end 800 videoer, der sikrer dig konkrete træningsøvelser, som du let kan udføre, hvor end det passer dig og kræver ingen særlige redskaber.

Vi tror på at kost, velvære, mindset, træning, detox og behandling tilsammen giver en krop i balance – der kan holde resten af livet, hvis du lytter til den.

Derfor har vi 97.2% succesrate.

Men der er i realiteten ingen “magi” over det. Det er blot en helt ny metode, hvor vi arbejder med følgende:

FODØVELSER, DER STAMMER FRA KARATE - og arbejder ud fra et alignment segment, hvor det handler om at gøre vores fundament stærkt, smidigt, mobilt og flytbart. De elementer er gennemgående for hele træningen.

YOGA - vi bruger elementer og teknikker fra yogaen, som vi inddrager i træningen, og flere af voreslængere strækøvelser kommer fra Hatha-, vinyasa- og kundalini-yoga. Ofte bliver vi bevidst strækkene i længere tid, da vores erfaring er, at holder vi strækkene i 3-5 minutter til hver side, kan kroppen bedre følge med, og kroppen vil derfor være i stand til at reagere positivt og genkendeligt på øvelserne, jo flere gange du udøver disse.

ÅNDEDRÆTTET – er essentielt, Ikke bare for dig som menneske, men i høj grad også i træningen. Når kroppen spænder op – kan du med stor fordel invitere åndedrættet med ind i træningen og dermedopleve, at kroppen kan holde til langt mere, end det vi har overbevist os selv om! Og dermed være med til at afspænde kroppen yderligt.

GYMNASTIK - a la kaptajn Jespersen – for disciplinen og gentagelserne er vigtige for kroppenshukommelse. Vi vil så gerne lære det hele på den halve tid, men for visse elementer omkring træningen er gentagelsens kunst det vigtigste element. Des flere gentagelser – des større sandsynlighed er der for, at kroppens hukommelse bliver aktiveret.

CIRKULÆRE OG LINEÆRE BEVÆGELSER - træningen fokuserer på balance – både i bevægelserne frem og tilbage, med lige stor kraft, og på samme måde i cirkelbevægelserne, for at centrere leddene og styrken i muskulaturen.