Hvad siger nogle af dem, som allerede har gennemført et online forløb hos os?

"For min part har det været en fantastisk forvandling både fysisk og psykisk"


Jeg vil sige Jer stort tak for Jeres træning i dette forløb. Vi har I vores lille familie, samlet os for at træne dit nogen gange vanvittig hårde men samtidig fantastiske træningsprogram, og nydt at være sammen om noget så udviklende som de 21 dage har været. For min part har det været en fantastisk forvandling både fysisk og psykisk. Jeg har fået spændstigheden tilbage i kroppen, og forskellige skavanker ryg etc. er forbedret mærkbart meget. Jeg har samtidig opnået en balance og indre ro, jeg ikke har haft på længe. Vi er blevet afhængige af denne træning, og er glade for vi kan fortsætte træningen fremover med Jeres videoer, så stort tak herfra :-)

Kjeld Nexø

“Tusind tak for et helt igennem fantastisk forløb.”


Tusind tak for et helt igennem fantastisk forløb. Jeg har gennem årene købt diverse træningsprogrammer og aldrig gennemført et eneste. Det her forløb virker.
Det er overskueligt at det er et kort træningspas- og jeg har da selv været bagud pga sygdom og uddannelse og så kunne jeg stille og roligt komme tilbage med 2 eller 3 træningspas.
Jeg har glædet mig til at træne og glædet mig til den følelse jeg har i kroppen bagefter.
Tusind tak.

Susanne Henriques

“Det hjalp mig til at give slip på en masse anspændthed i kroppen og til at finde ro i hovedet.”


For mig blev B:A:M Movement forløbet et fast holdepunkt i en tid hvor jeg havde sluppet et job og karriere, der havde sat sine spor i både krop og sjæl. Det hjalp mig til at give slip på en masse anspændthed i kroppen og til at finde ro i hovedet. Jeg har kørt forløbet mange gange efter og bruger stadig mange af træningssessioner, især hvis jeg kan mærke en spændt nakke, lyske, ryg eller andet. Og det giver mig altid en fed følelse af at gøre noget godt for mig selv, en lynhurtig virkning i kroppen og så bliver jeg bare glad i låget!

Lonnie Rubino

“Det jeg vil kalde en terapeutisk træningsform - en hel unik måde at anskue kroppen på.”


Jeg har nydt at være deltager på B:A:M Movement træningsforløb med B:A:M Cure And Care. Gode guidninger og virkningsfulde øvelser, som går dybt i kroppen og forløser spændinger. Det jeg vil kalde en terapeutisk træningsform - en hel unik måde at anskue kroppen på og ikke mindst se den som en helhed.
Altid motiverende forklaringer omkring virkningen og betydningen af hvad træningen kan, og hvordan de påvirker kroppen. Skønt at træningsprogrammet kom med en ny træning hver morgen i min indbakke. Hvis du ønsker, at passe på din krop kan jeg kun på det kraftigste anbefale, at tilmelde dig dette forløb.

Christina Taabel Bækgaard

“Jeg er dybt taknemmelig for træningsforløbet det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe.”


Jeg er dybt taknemmelig for træningsforløbet det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Træner næsten dagligt, på gode dage dobbelt træning. B:A:M Movement har vist sig at være skræddersyet til mig, fordi den består af kombinationen af puls-/stræk-/smidighedøvelser. Den er tilpas skånsom. Jeg har Morbus Crohn og de kroniske smerter gør, at jeg ofte er spændt som en flitsbue og det kan B:A:M Movement løsne op for. B:A:M Movement har også en ekstra dimension, da jeg under træningen ofte får en fornemmelse af,  at komme i kontakt med mig selv på et dybere plan. Så indirekte giver B:A:M Movement en forløsning følelsesmæssigt. Mange tak for det.

Jeg håber der kommer mere fra Jer.

Maj-Britt Veien

Christina Bækgaard

Tidligere deltager på B:A:M Movement

Michael Wilson

Tidligere deltager på B:A:M Movement

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive til os
eller ring til os på 31 47 97 05
info@bam-universe.com

B:A:M Cure and Care
Studiestræde 14a
1455 København K