NY BOG

Hvad kroppen plejer
- Kan du ændre

I Hvad kroppen plejer viser Martin Bonde Mogensen, hvordan du med små skridt, tålmodighed og kropssamarbejde kan omlægge dit og dine vaner, så det vare ved.

hvad kroppen plejer - kan du ændre

Din underbevidsthed er dit nye værktøj. Vores bevidsthed er det, vi ved. Vores underbevidsthed er det, vi gør. Og det er underbevidstheden der styrer, når du kører på uhensigtsmæssig autopilot. B:A:M kropsterapeut Martin Bonde Mogensen mener selv (med et glimt i øjet), at her er bogen, der tager et år at læse. Hemmeligheden bag et bevidst liv i en sund krop er nemlig en gradvis omprogrammering af underbevidstheden. Uge for uge kan du langsomt ændre den.

I Hvad kroppen plejer viser Martin Bonde Mogensen, hvordan du med små skridt, tålmodighed og kropssamarbejde kan omlægge dit og dine vaner, så det vare ved. Martin Bonde Mogensen deler ud af sine 25 års erfaring, med mere end 30.000 behandlinger og mere end 100 retreats med over 2.000 mennesker. Alt den erfaring blandes med hvad vaneforskere siger omkring hvad der skal til for at ændre vores vaner. Bogene er fyldt med gode og brugbare værktøjer og ikke mindst en masse historier fra Martins klienter om hvad de har gjort for at lykkes for at ændre deres omprogrammering. Sagt på en anden måde, hvad der virker og hvad der ikke virker når vi vil ændre vores vaner.

Køb bogen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For endelig tilmelding til nyhedsbrevet vil du modtage en mail med et bekræftelseslink